• جاذبه های گردشگری
        خلیل آباد با قرار گرفتن در محور مواصلاتی بین بردسکن و کاشمر و مسیر مشهد مقدس بارگاه ملکوتی امام هشتم (ع) سالانه پذیرای میلیون ها مسافر عبوری است. در ایام نوروز بالغ بر 25 هزار نفر در شهرستان از جاذبه های طبیعی و گردشگری و مذهبی آن دیدن نمودند .
     

    جاذبه های گردشگری شهرستان خلیل آباد شامل:

    1. اکوتوریسم (طبیعت گردی با رویکرد فرهنگی و استفاده از طبیعت و آشنا شدن با فرهنگ مردم منطقه مورد هدف) 
    2. ژئوتوریسم (طبیعت گردی بارویکرد بهره بردن از عوارض زمین و کوه ها و رودخانه ها و کویر)
    3. فارم توریسم (گردشگری کشاورزی بازدید از مزارع و باغ های کشاورزی هنگام برداشت محصول: باغات اانگور ، پسته و انار و زمین زعفران) 
    4. گردشگری مذهبی

        یکی از مهم ترین جاذبه های ژئوتوریستی منطقه، آبگرم خلیل آباد است. چشم انداز فرهنگی- طبیعی تاریخی این منطقه با دارا بودن 12 اثر تاریخی موسوم به آسیاب و دره های زیبا و شفگ انگیز با پوشش نیزار و حوضچه های بزرگ آب موسوم به « زو » و حوضچه های آبگرم معدنی چشم هر گردشگری را به خود محصور می کند.   
    همچنین وجود آبشارها و رودخانه دائمی خارزنج این منطقه را جزء دیدنی ترین مناظر طبیعی شهرستان نموده است .
         یکی دیگر از جاذبه های تفریحی شهرستان محور گردشگری پارک جنگلی خلیل آباد استه که همه روزه پذیرای مسافران و مردم می باشد. ابتدای محور پارک جنگی در سال های گذشته با مبلغی حدود 100 میلیوان تومان توسط میراث فرهنگی بهسازی و پیاده رو سازی شد. که البته نیازمند تهیه طرحی جامع با رویکرد گردشگری می باشد که در دست اقدام است.
         پارک جنگلی شمال شهرستان با وسعت 200000 مترمربع و گونه های درختی کاج و افرا و اقاقیا و سروناز و سرو نقره ای و سپیدار و ... از دیگر تفرجگاه های دیدنی این شهرستان است. آنچه برای گردشگران کویر در کویر حاشیه جنوب شهرستان خلیل آباد در خاطرشان نقش می بندد؛ صرف صبحانه محلی (تخم مرغ شیره که یکی از اصیل ترین غذاهای خراسان می باشد) در کنار سیاه چادر عشایری و نوشیدن چای آتشی و دمنوش های کویر به همراه سیب زمینی زغالی، تجربه لذت بخش و تداعی گوشه ای از زندگی کویری زیر آسمان نیلگون در هوای دل انگیز را برای گردشگران در کویر نمک جعفرآباد به همراه خواهد داشت.  کویر نوردی در مسیری بین تاغزارها و کال باستانی کندر که مناظر حیرت انگیزی را در لنز دوربین های عکاسان گردشگر و خاطره خانواده ها ثبت می نماید،  لذت یک کویر بکر را برای گردشگران به همراه خاهد داشت.  روستای کاهه و بازدید از بافت قدیمی روستا و صرف اشکنه قورمه که از لذیذترین غذاهای منطقه کویری خراسان است مزه بیاد ماندنی را برای گرشگران رقم می زند.
        شهرستان خلیل آباد دارای سطح زیر کشت تاکستان های انگور بالغ بر 6000 هکتار با میانگین تولید 25 تن در هکتار که سالیانه حدود 150 هزار تن انگور تولید می شود می باشد، در حالی که میانگین تولید انگور در کشور 12 تن می باشد. انگور تولید شده 70 % تبدیل به کشمش و مابقی صرف تازه خوری به سایر استان ها صادر می گردد. در شهرستان خلیل آباد بیش از 22 رقم انگور شناسایی شده است که می تواند ظرفیت مناسبی برای فارم توریسم می باشد و دیدن از باغات حیرت انگیز این شهرستان در ایام فصل براشت انگور در فصل تابسان  خالی از لطف نخواهد بود.
       چهار امام زاده آرمیده در خاک شهرستان خلیل آباد: بی بی حور و بی بی نور روستای جابوز، قاسم روستای ارغا، سید حسن روستای میرآباد و هادی روستای شوراب سالانه پذیرای تعداد زیادی از زائرین و گردشگران می باشند. بیشترین گردشگر شهرستان در حوزه گردشگری مذهبی است که فقط در نوروز سال 95 پذیرای 20 هزار نفر در امام زاده های جابوز، ارغا، میر آباد و شوراب مشرف شدند.



     
ارتباط با ما
سایر شهرستان ها
ورود به پنل
خلیل آباد- خیابان امام خمینی(ره)- امام خمینی(ره) 8- کوچه شهید اکبرنژاد
05157724899 
05157727166
khalilabadmiras@yahoo.com

تمامی حقوق این پورتال متعلق است به اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان خراسان رضوی مجری پورتال : شرکت داده پردازی پویان ابتکار شرق